Judgement day

‘Als jij zo’n hekel aan zwarten hebt, had je je benen bij elkaar moeten houen en je niet als een hoer moeten laten nemen terwijl je pappa nog maar net kende’, krijst Magda. ‘Dan was ik er tenminste niet geweest en had ik die rotkop van jou nooit hoeven te zien. Ik wil weg. IK WIL WEG! Ik wil niet meer in deze gevangenis wonen. Ik wil vrij zijn.

Maria en Magda wonen bij hun moeder, maar hebben doorlopend conflicten met haar. Op een zaterdagavond loopt de ruzie weer hoog op en valt hun moeder van de trap. Peter woont bij zijn vader en stiefbroer, met wie hij voortdurend in de clinch ligt. Als hij op een avond met zijn vriend Ali op stap gaat om stoom af te blazen, komt hij middenin een drugsdeal terecht die fout loopt. Ali kan niet getuigen voor hem, en hij belandt in de jeugdgevangenis.
Daar ontmoet Peter Maria en Isa, een jonge Marokkaan met helblauwe ogen. Zowel Peter als Maria willen de jeugdgevangenis ontvluchten. Maar wat is er aan de hand met die Isa? En wat zal er gebeuren op 7 juli?

In mei 2010 verschijnt met Judgementday alweer het 4e boek van Vrank Post. Bad Boys for life!; het debuut van Vrank Post haalde in 2010 de finale van de Jonge Jury.

ISBN10 902232530X
ISBN13 9789022325308

 

buttons  buttons2